Sykkelbyen Alta er et samarbeidsprosjekt mellom Alta kommune, Statens vegvesen og Finnmark fylkeskommune. Vår visjon er å få flest mulig til å bruke sykkel; hele året.

5 vinnere av 5000 kr

Trekning er foretatt av Sykle-til-jobben kampanjen.

5 stk vinnere vil snarest få overlevert sine gavekort på kr 5000 hver. De heldige har deltatt i årets første kampanje i regi av Sykkelbyen Alta, hvor man måtte sykle eller gå i gjennomsnitt 2 ganger pr uke, til og fra jobb. Innsatsen har vært meget god, totalt 92 bedrifter står oppført i våre lister. Dermed var det godt over 1600 personer som kunne være med å delta. Regner man med deltakelsen i prosent pr bedrift kommer vi opp i nesten 50 % deltakelse totalt, noe som må sies å være bra.

Kampanjen foregikk i 6 uker fra 1 mai til og med 15 juni. Hyggelige damer ved Alta lensmannskontor bidro torsdag 12 juli til å gjennomføre en korrekt trekning av de som hadde sendt inn sine deltakerlister. Av de 92 deltakende firma var det nemlig kun 66 som hadde sendt inn endelig oversikt. Av de resterende 27 var det minst 3 stk som først ble trukket ut, men som måtte diskvalifiseres, da ferdige lister ikke var innsendt.

Endelig oversikt over vinnerne er som følger:

1.    Bossekop skole:    Ingrid Dønnestad

2.    Alta kommune, Bygg og Eiendom:    Ronald Kristiansen

3.    Alta kommune, Kommunal Teknisk avdeling:    Trond Einar Uglebakken

4.    Ishavskraft:    Gerd

5.    Omsorgsavdelingen:    Siv Larsen

Alle 5 vil bli kontaktet av Sykkelbyen for overrekking av gavekortet i nær fremtid. For de som vil ha en revansje starter en ny kampanje opp igjen 20 august hvor alle igjen får muligheten. Informasjon om dette vil komme på hjemmesiden til sykkelbyen Alta i løpet av august.

Vi gratulerer de utkårede:)