Sykkelbyen Alta er et samarbeidsprosjekt mellom Alta kommune, Statens vegvesen og Finnmark fylkeskommune. Vår visjon er å få flest mulig til å bruke sykkel; hele året.

Vi trenger din bistand :)

Sykkelbyen Alta ønsker bistand fra frivillige for tilrettelegging av turløyper i sommer.

19121659_1687785561524539_3326436829128818688_n.jpg

Fotomontasje: Ccamilla Walseth, Alta. Fra tur i Østerelvdalen, søndag 18.6.

Er du klar til å "ta en for laget"? Sykkelbyen Alta vil i løpet av sommeren trenge bistand av frivillige som kan tenke seg å yte litt bistand for å få fritidssyklingen enda bedre. Dette kan være å henge ut kodeark på turmål - som passerende kan registrere. Noen steder trengs det nye turpostkasser - som enkelet får plass i en liten ryggsekk. Dette må henges opp på oppmonterte stolper på stedet. I løpet av sommeren vil også turskiltene til 16 ulike turløyper ankomme. Da vil vi trenge hjelp til å få skrudd disse opp på stolper langs løypene. Det er lette skilt av tre og man kan velge selv hvor mange man tar med seg. En liten skrumaskin med i sekken er det som trengs i tillegg - og vips har du bidratt til at Alta blir en enda bedre sykkeldestinasjon, både for våre egne beboere og andre besøkende.

Prosjektene er blitt såpass store at vi alene innser at vi ikke makter å få alt ut så fort som det er ønskelig. De som kan tenke seg å bidra er velkomne til å maile oss, evt kommentere på facebooksiden vår. Ingen innmelding er bindende, men det er fint å kunne ha et nettverk vi kan sende ut forespørsler til. Dersom det passer kan man velge om man vil gjøre en liten innsats. Kanskje å henge opp kodeark/ etc kan være et turmål i seg selv?