Sykkelbyen Alta er et samarbeidsprosjekt mellom Alta kommune, Statens vegvesen og Finnmark fylkeskommune. Vår visjon er å få flest mulig til å bruke sykkel; hele året.

Sykkelpunkter klare til dyst

Nå er sykkelpunktene klare - delta i trekning av gavekort.

Sykkelpunktbilde.jpg

Nå er disse hengt ut igjen og er klare til å "bli funnet".

Det trekkes om vanlig ut to Mastercard gavekort a kr 2 000 hver blant alle som deltar. Dette skjer under Europeisk mobilitetsuke 18 september ved Alta rådhus. Frem til da har man god tid til å få registrert alle postene. 

På siden her kan du laste ned kartet til din tur. Det er som vanlig to versjoner, en som følger asfaltert vei og passer for alle. Postene her har tall fra 01-05. Den andre løypa er "Naturløypa" - den går i terrenget langs skogsveier og stier. Disse har bokstaver fra A- E.

Du laster også ned kortet du må ha med deg og klippe på. Hvert turkort har to lodd. Klipper du 3 poster har du et lodd. Klipper du alle 5 postene har du to lodd på en løype. Tar du i tillegg begge løypene har du totalt 4 lodd.

Vi håper alle får tid til å besøke sykkelpunktene våre - lodd som er registrert leverer du til Alta rådhus eller på Alta bibliotek i sentrum. Tar man en eller to poster pr gang man drar ut på sykkeltur har man spennende mål for turen. Tar du med barn på sykkel kan de gjerne være med og lete etter postskiltet som er likt som på bildet.

Her er de nedlastbare kartene og kortene for turløypa:

Turløype 01-05.pdf

Sykkelpunktkort1-5.pdf

Og her finner du kart og kort for naturløypa:

Naturløype A-E.pdf

Sykkelpunktkort1-5.pdf

 Post D er ikke merket med "D", men med "Friluftskole". Dette skyldes at vi hvert år har blitt frastjålet skilt og må improvisere litt.

 

Lykke til med sykkelturer.