Sykkelbyen Alta er et samarbeidsprosjekt mellom Alta kommune, Statens vegvesen og Finnmark fylkeskommune. Vår visjon er å få flest mulig til å bruke sykkel; hele året.

Supert vintertilbud til alle i Alta

Nesten gratis piggdekk og gratis omlegging!!!

Har du pakket vekk sykkelen for vinteren? Det er helt feil :)Vintersyklist.jpg

Mange lagrer sykkelen sin når snøen kommer og tar den først frem når bakken blir bar igjen. Årsakene oppgis ofte som "Jeg har ikke piggdekk", "Piggdekk er dyrt" eller "jeg har ikke tid til å/ kan ikke skifte dekkene på sykkelen", etc. Normale piggdekk i mest vanlig størrelse koster ca 500 kr pr dekk.

Nå hjelper Sykkelbyen Alta deg til å fjerne disse to forstyrrende elementer. Fra og med mandag 18 november til og med lørdag 23 november kan DU ta med din egen sykkel til en hvilken som helst sportsforretning i Alta, legg 400 kr på disken, - og deretter får du sykkelen tilbake ferdig påmontert nye piggdek - uten ytterligere kostnader. Tar du vare å kvitteringen kan du komme tilbake til butikken til våren og få satt tilbake sommerdekkene dine mot en 100 lapp til.

Det betyr at du får 60 % rabatt på piggdekkene, noe som gjør dette til et meget gunstig tilbud. Sykkelbyen Alta sponser mellomlegget for at DU skal prøve hvordan det er å sykle på vinterføre. Vi gjør dette for å motivere deg til å teste vintersykling, gjerne først i eget nabolag. Prøv det, -og bli imponert over hvor godt sykkelen tar seg frem også på snøføre. Med piggdekk sitter du nesten som skrudd fast i underlaget.

Ønsker du heftigere piggdekk varianter vil Sykkelbyen fremdeles legge ut kr 600 for deg, men resten av mellomlegget må du dekke selv. Det er også et krav at du leverer sykkelen inn på en sportsbutikk for å nytte tilbudet. Men kampanjen varer som nevnt kun NESTE UKE. Så bokstavelig talt - sykle og kjøp!!! De 100 første vil motta denne ordningen:) Vi håper på denne måten å få flere til å velge sykkel også om vinteren.

Vi har ikke hørt om noen andre sykkelbyer som tilrettelegger slik for sine innbyggere, - så benytt sjansen og vær blant de første i verden til å motta dette. Stikk innom Intersport, G-sport, Sport 1 eller MX sport.