Sykkelbyen Alta er et samarbeidsprosjekt mellom Alta kommune, Statens vegvesen og Finnmark fylkeskommune. Vår visjon er å få flest mulig til å bruke sykkel; hele året.

Sykle til jobb høst 2018

6 uker med aktiv transport -gir deg mer energi og bedre form.

20150828_075821.jpg

Sykle til jobb - høst 2018.

Her får du inspirasjonen til å være aktiv på vei til og fra jobb i august og september. Print ut skjemaet her fra siden, heng det oppog  fyll inn navnene på deg selv og dine kollegaer. Så er det bare å begynne å gå eller sykle fra mandag som kommer - og utover perioden.

Har du klart minst 12 kryss i løpet av hele perioden har du kvalifisert til å delta i trekningen om 5 stk Mastercard gavekort - som kan brukes overalt hvor Mastercard aksepteres. Men klarer du å doble antall kryss til 24 - får du to lodd med i trekningen. Og er du aktiv ALLE dager (5 kryss pr uke) får du hele 3 lodd i potten.

Skjemaet må sendes inn til oss etter kampanjeslutt - dersom du vil ha en påminnelse om dette kan du registrere bedriften din ved å sende mail til sykkelbyen@alta.kommune.no - og vi sender deg en hyggelig hilsen når kampanjen er over og skjemaet må komme oss i hende.

Da er alt klart for å kunne være sprek utover sensommeren også :)